Topkwaliteit in maatwerk

K.W. Schevenels in Limburg neemt bij een totaalproject de touwtjes stevig in handen. Zo gebeuren zowel het ontwerp, het maken van de meubels, de plaatsing als vele bijhorende werken door onze eigen mensen. U kan steeds terecht bij één aanspreekpunt met al uw vragen of opmerkingen. Bij ons dus geen discussies over wie de verantwoordelijkheid draagt. Bent u op zoek naar ambachtelijk meubilair? Bekijk hier enkele projecten van onze partner JP Doms. 

Bouwen of verbouwen?

Gaat u bouwen of verbouwen? Als specialist in totaalrenovatie nemen wij graag de totale verbouwing voor onze rekening! Onze architecten maken een ontwerp op uw maat, van uw keuken, dressing tot en met de badkamer. Geen zorgen voor u, want we doen elk project van A tot Z met onze eigen vakmensen, handgemaakt en inclusief randwerken als elektriciteit, vloeren en plafonds. Onze enige bekommernis: u 'ontzorgen' van bouwstress. Wij zijn gevestigd in provincie Limburg en Vlaams-Brabant. 


"Of we K.W. Schevenels zouden aanraden? Uiteraard! Ik wist niet dat er een fabrikant bestond die echt alle details voor zijn rekening neemt, er is een nieuwe wereld voor ons opengegaan. K.W. Schevenels werkt superefficiënt en doordat ze alles in eigen beheer hebben, werd de hinder tot een minimum beperkt. Uiteindelijk kregen we waar we van droomden in plaats van wat we vroegen!"

- Caroline, Bilzen

Neem contact op met onze interieurspecialisten,
wij geven u graag advies op maat